Maak eenvoudig gegrilde groenten. Je kan hiervoor gebruiken wat je nog hebt liggen in de koelkast. Wij maakten dit gerecht met o.a. courgette, rode ui en Mr. Verna Olio al Limone
Ingrediënten:
- 1 aubergine
- 1 courgette
- 2 verschillende paprika’s (bijv. rode punt en groen)
- 1 rode ui
- 2 teentjes knoflook
- 2 grote (zoete) aardappels
- handje peterselie
- 4 eetlepels Mr. Verna Extra Vierge olijfolie
- 2 eetlepels Mr. Verna Olio al Limone
- 2 eetlepels Zwarte Balsamicoazijn
- Zout en peper
Werkwijze:
- Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Snijdt alle groenten in grove stukken. Plet met een groot mes de teentjes knoflook en meng alles in een grote kom met 4 eetlepels Mr. Verna Exrta Vierge olijfolie.
- Verspreid de groentemix uit over een bakplaat en voeg naar smaak peper en zout toe.
- Rooster de groentemix 45 minuten in de over.
- Meng ondertussen in een schaaltje de zwarte balsamicoazijn met Mr. Verna Olio al Limone. Voeg eventueel peper en zout toe. Snij de peterselie grof.
- Haal de gegrilde groenten uit de oven en schenk de dressing erover. Garneer met peterselie en serveer!