Recept Venkelsalade
Venkelsalade:
Ingrediënten:
- 1 venkel
- 1 potje artisjokharten
- Bieslook
- 1 grote sinaasappel (pers)
- 100 gram walnoten
- Mr. Verna Olio all’arancia
Werkwijze:
- Snijdt de venkel zo dun mogelijk en zet op koud water.
- Giet de artisjokharten af en marineer met een scheutje olijfolie en bieslook.
- Rooster de walnoten in de oven op 180 graden voor 10 minuten.
- Snijdt de schil van de sinaasappel en snijdt tussen de vliesjes door de partjes eruit.
- Giet de venkel af en doe dit eventueel in een sladroger.
- Maak de venkel aan met Mr. Verna Olio all’arancia, zout en peper en leg dit in het midden van een bord.
- Versier met artisjok, sinaasappel, walnoot en bieslook. Voeg nog wat extra druppels olie toe. Eet smakelijk!