Heerlijke visgerecht met verse groenten en tomaatjes uit de oven. Vergezeld door Mr. Verna Olijfolie met citroen
Ingrediënten:
- 500 gr kabeljauwfilet
- 2 rode uien
- 2 tenen knoflook
- 1 paprika
- 1 courgette
- 2/3 roma tomaten
- 1/2 eetlepel paprikapoeder
- Italiaanse kruiden (vers of gedroogd) naar smaak.
- Mr. Verna Extra vierge olijfolie
- Mr. Verna Olijfolie met citroen
- Zout en peper
Werkwijze:
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Snij de uien, courgette en paprika in grove stukken. Plet en snij de knoflook fijn.
- Verhit 4 eetlepels Mr. Verna Extra vierge olijfolie in een pan en bak de ui, courgette, tomaat en paprika beetgaar. Bak ook de knoflook en kruiden even mee.
- Wrijf de kabeljauw in met zout en versgemalen peper.
- Vet een ovenschaal in met olijfolie en leg de kabeljauw in de ovenschaal. Verdeel de ratatouille erover. Besprenkel met Mr. Verna Olijfolie met citroen
- Bak in de oven voor 20-25 minuten. Garneer eventueel met Italiaanse kruiden serveer met gebakken aardappeltjes.